Det skjer alltid noe i Hennies Hus
 
Hennies Hus ble etablert i februar 2010 og lanserte nettbutikk i mars 2013.
 
Navnet Hennies Hus kommer fra mormor Henny og hennes hus hvor jeg har så mange flotte minner ifra. Mormor og morfar bodde i nabohuset og hadde alltid tid og rom for oss barnebarna og for ungene i gaten. Det skjedde alltid noe i ‘Hennies Hus’ og mormor var den kreative sjelen i vår familie. Som et typisk barnebarn husker jeg tiden hos mormor som rosenrød og trygg i hjemlige og frodige omgivelser. Mormor var min sjelevenn og det føles fint å bruke hennes navn på bedriften min. En salut til alle herlige og omsorgsfulle bestemødre! Nå er jeg selv mor til tre herlige prinser og ser med glede hvordan de lager sine rosenrøde barnedomsminner i sine besteforeldrehus.
 
Hennies Hus handler om mer enn herlige bestemødre. Det hele begynte med papir og saks og et ønske om å gi flotte kort til jul og bursdager. Da jeg skulle planlegge mitt eget bryllup fant jeg et nydelig papir i Australia og den vordende brudgom tvilte nok på sin egen dømmekraft da jeg halte denne skatten rundt på fem ukers ferie og hjem fra andre siden av jordkloden. Etter dette var det ingen vei tilbake og Hennies Hus papirdesign ble etablert og fikk etter hvert flere butikkunder i Stavanger og ellers i landet..
I 2013 var det på tide å la Hennies Hus vokse til å inneholde alle mine favorittprodukter. Jeg hadde kundekvelder hjemme i eget hus og etter hvert bygget Hennies Hus-mannen garasjen om til et lite hus og produktutvalget økte. ‘Hjemme hos’ konseptet fortsatte her også, men sofagruppe og kaffeservering. I 2016 fikk jeg muligheten til å flytte inn i Dues vei 14, utenfor Stavanger sentrum, og stortrives med god plass til flotte produkter og en stor sittegruppe hvor du kan få en kopp kaffe eller te ‘on the house’ mens du lar deg inspirere av alt rundt deg. Noen produkter vil du kjenne igjen, mens andre var jeg først eller tidlig ute med siden jeg elsker å jakte på skatter fra spennende merker.
 
Hennies Hus produktene handler om å skape seg en god base i eget hjem, nyte øyeblikkene så godt man kan, selv om oppgavene kan være hverdagslig. Hvorfor ikke vaske hus og kjørler omgitt av dufter fra Provence, kose seg i sofakroken med en kopp god te og tenne stemningsfylle lys og samle gode venner rundt kjøkkenbordet. Legg terskelen lavt og inviter ofte, skap minner i hjemmet ditt og la ditt hus være et samlingsted!
 
Velkommen til mitt hus, velkommen til Hennies Hus!